Min Hoppkanin

Säg HEJ till Gusten!

2015-03-02 16:48 #0 av: Evelina!

Gusten är det senaste tillskottet i kaninskaran och heter egentligen Kyrkeliden's Gosige Gusten. Jag fick hem honom igår på tävlingen i Åkersberga och tanken är att min syster kommer ha honom framöver för att tävla med, men än så länge bor han hos mig och kommer så att göra tills det är dags att flytta utomhus.

Gusten är en kul filur, han har redan visat att han tycker om att kasta runt sin matskål, att favoritstället i buren/inhängnaden är sitthyllan och att han inte är det minsta skraj för katterna som smyger runt buren. Han är i skrivande stund ca 10 veckor gammal och världens sötaste. Bifogar en bild på honom som uppfödaren Sandra Magnusson tagit.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2015-03-02 21:07 #1 av: sfut

Så kul! Hälsade på Gusten när han var liten, hade jag kunnat hade han helt klart fått följa med mig hem!

Anmäl
2015-03-02 22:03 #2 av: Evelina!

Åh vad roligt! Ja, han stal mitt hjärta med och kommer vara svår att lämna från sig till syrran sen. Vi får se om det blir att jag behåller honom själv, om jag kan övertala henne, haha.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.