Hinder, Selar & andra tillbehör

sele + promenad på vintern?

2014-12-15 06:58 #0 av: Whatsupdoc?

Hej, min kanin är inte så förtjust i selen när jag ska sätta på honom den, men jag vet inte hur jag ska vänja honom vid den så han inte sprattlar eller ''gömmer'' huvudet & inte blir rädd för den. Och nu när det är vinter, ska man ändå gå ut med kaninen eller är det inget tvång på det?

Anmäl
2014-12-15 11:30 #1 av: Evelina!

Du kan gå ut med kaninen på vintern, det är inget tvång att man ska eller att man inte ska göra det, utan det där bestämmer du själv.

Har du testat en annan typ av sele? Jag har en kanin som hugger efter en när jag försöker sätta på honom bröstsele eller H-sele (alltså när jag ska knäppa hals-bandet så blir han sur och argsint) och har nu kommit på att jag kan ha bogsele på honom och det funkar såååå mycket bättre.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-12-15 13:18 #2 av: Whatsupdoc?

Jag har sån sele man också använder till småhundar, en sån helkropps(eller bog som det kanske heter egentligen)-sele för både huvud & mage, men han sitter inte precis still & sprattlar som bara den.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.