Kaninhoppning iFokus

Bokmärke - istället för *tassavtryck*

2012-05-24 22:31 #0 av: kyrkeliden

Här visar jag hur man kan bokmärka inlägg och artiklar. Att bokmärka ett inlägg kan vara till hjälp istället för att behöva göra ett "tassavtryck".

Genom att bokmärka ett inlägg eller en artikel kan du enkelt hitta den och gå tillbaka till inlägget/artikeln.

Istället för *tassavtryck*

Jag ser att många här på sajten skriver *Tassavtryck* i diverse trådar. Detta förstår jag är för att man enkelt ska kunna gå tillbaka till tråen och följa diskussioner i den. Istället för att skriva *Tassavtryck* i tråden så kan du istället bokärka den tråden som du vill följa. På detta sätt så slipper vi kommentarerna *Tassavtryck* och du kan enkelt hitta till tråden och följa diskussionen.

Helt enkelt en win-win situation ;-)

Hur gör jag ett bokmärke?

1. Vid inläggets topp (inlägg #0) högst upp till vänster vid trådskrivarens (TS) profilbild hittar du en länk som heter "Bokmärk"


2. Klicka på denna länk för att "Bokmärka" ett inlägg/artikel. Detta gör du istället för att skriva eventuella "tassavtryck" i tråden.

Vad händer nu?

I menyn till vänster där du hittar alla inlägg och artiklar finns olika kategorier. Kategorin som är den första du kommer till och vars inlägg du ser när du loggar in på iFokus är kategorin "Senaste inläggen". Under alla inlägg i aktuell kategori kan du se forumets övriga kategorier. Här på Kaninhoppning iFokus är dessa bl.a. "Avel, Färg & Genetik", "Hinder", "Min Hoppkanin" med flera.

Tredje forumskategorin från toppen heter just "Bokmärken". Klicka här för att htta dina bokmärken.

Under denna kategorin hittar du så det inlägg som du bokmärkt. Nu kan du lätt hitta tillbaka till inlägget.

//Sandra Magnusson, Kyrkeliden's Hoppkaniner
sajtvärd på kaninhoppning iFokus

Anmäl
2012-05-25 15:47 #1 av: Vincent...

okej. bra artikel!   :):):):):):)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.