Kaninhoppning iFokus

Presentation av sajtvärd & medarbetare

2009-05-28 20:30 #0 av: kyrkeliden
belli.bmp

Då det är en del som undrat vilka som är medarbetare här på sajten, och kanske även hur man får tag i dem kommer här en liten presentation av oss alla :O)

 

Sajtvärd - Kyrkeliden

Tilltalsnamn: Sandra
Kontakt: kyrkelidens_kaniner@hotmail.com, eller pm:a mig ;-)

Ja jag som är sajtvärd här på kaninhoppning iFokus heter till vardags Sandra. Jag är 21år gammal och bor med mina kaniner och hunden i Uppsala. Jag kommer ursprungligen från Skåne, Kristianstad men har pga. Studierna flyttat till denna vackra stad, Uppsala.

Mitt sajtnamn kommer från namnet på min uppfödning som jag driver tillsammans med Josefin. Kyrkeliden kommer av att min pappa bor på denna väg, mitt ute i ingenstans i det fagra Skåne. Ett namn jag har kommit att tycka om väldigt mycket!

Kaninhoppning är en sport jag brinner för och älskar! Den har givit mig många fina minnen och kommer förhoppningsvis att göra i många år framöver.

Jag hoppas du finner mina artiklar läsvärda och bra. Jag kan långt ifrån allt men hoppas de ska ge er en liten inblick i hur sporten är i Sverige idag.

 


Medarbetare - PrinzeZz
Tilltalsnamn: Linnea/Nea

Kontakt: lolnonnonea@hotmail.com eller på PM.

Jag heter Linnea Jansson och fick äran att bli medarbetare här på Kaninhoppning Ifokus den 30/6, Det tackar jag och bockar för!.

Jag är 16 år och bor i en liten byhåla som heter Lanna på en gata kallad Vombovägen mitt i detta avlånga land i ett län som heter Närke.
Förutom mina 18 kaniner (två foderkaniner samt en i skrivandes stund, aktuell kull på 8 ungar) har jag även en katt, en hund och en häst.
För tillfället går jag inte i skolan utan spenderar mina dagar med att ta hand om alla mina djur, jag försöker hålla kaninantalet nere även om jag har tid med några fler men det är svårt när alla tar så fruktansvärt fina bilder på sina små söta kaninbebisar. Jag smälter ganska lätt.

Kaninhoppningen startade jag så smått redan år 06 men började inte aktivt förren 07. Kaninuppfödning har jag dock haft sedan 2000, men lite mer seriösare och med en inrikting idag, nämligen hoppkaniner.
Min kaninuppfödning har även ett namn, Arrows hoppkaniner, och jag är noga med att bara ta kullar jag tror kan tillföra någonting för framtidens hoppkaniner, tar inte en kull endast för att jag vill ha små söta bebisar att klämma på, då kan jag lika gärna åka till någon annan som har en kull.

//Sandra Magnusson, Kyrkeliden's Hoppkaniner
sajtvärd på kaninhoppning iFokus

Anmäl
2009-05-28 20:33 #1 av: Maiae

Kul att veta om alla som tar hand om kaninhoppning ifokus!:D

Anmäl
2009-06-13 14:46 #2 av: [BonnieL]

Jag bor i Kristianstad =)

Anmäl
2009-06-14 00:53 #3 av: EricaN

Trevligt =)

Anmäl
2009-07-25 14:04 #4 av: annaforsgren

:D ni är duktiga ni

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.